Over mij

Mijn werk is mijn passie
Mijn naam is Jodie Donna, een creatief persoon dat om vele redenen is gaan tatoeëren. Waar het allemaal bij begon? Bij de eerste potloden die ik kreeg. Je kunt het wel raden.. tekenen en kleuren werden al vroeg mijn grootste passie. Door de jaren heen bleef ik groeien in mijn kunsten. Ook ben ik voorheen met een onderneming actief geweest in het grafisch ontwerpen. Alhoewel ik niet had gedacht om het creatieve ooit nog eens als een beroep te kunnen uitoefenen ben ik trots dat ik dat nu toch wel heb kunnen doen.

Ik neem mijn werk uiterst serieus
Om een eigen studio te kunnen openen heb ik lessen gevolgd bij een opleidingsinstituut en mijn tatoeëerders-certificaat behaald. Omdat ik de ziekte van Crohn heb en daarvoor een medicijn gebruik dat op mijn afweersysteem werkt (met als bijwerking gevoeligheid voor infecties e.d.) vind ik hygiëne uiterst belangrijk. Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden en ik werk volgens de LCHV-richtlijnen met een vergunning van de GGD.

Super vrouwvriendelijk
Iedereen is welkom in mijn tattoostudio. Ben je een vrouw en wil je liever door een vrouw getatoeëerd worden? Vind je mijn werk mooi en wil je één van mijn kunstwerken dragen? Of vind je normaal gesproken de sfeer in een tattooshop minder toegankelijk? Dan ben je juist bij mij aan het goede adres want ik wil het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om die stap te kunnen nemen. Omdat ik alleen werk kan ik je de persoonlijke aandacht en advies op maat geven. Jij bent van harte welkom in mijn tattoostudio en ik zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen en dat je daarna tevreden met je tatoeage de deur uit zult lopen.